Event för våra medlemmar

Webinar - Lowcode - en introduktion

by Mr Kasem Chahrour (Lowcodi), Mr Niklas Häggström (Lowcodi), Mr Thomas Wennersten (Sambruk)

Europe/Stockholm
Jitsi/web-meet.sambruk.nu - Meet@sambruk (Digitalt)

Jitsi/web-meet.sambruk.nu - Meet@sambruk

Digitalt

100
Description

 

Gartner förutspår att användningen av low-code kommer att öka dramatiskt de kommande åren. De tror att mer än 65% av alla utvecklingsprojekt kommer att använda low-code-plattformar år 2023, jämfört med mindre än 10% år 2017.

Föreningen Sambruk har nöjet att bjuda in sina medlemmar till ett online-seminarium den 28 februari, mellan 08:00-09:30.

Seminariet kommer att ge en "Introduktion till Low-code" och har följande agendapunkter:

1.                         Introduktion till Low-code

2.                         Nyttor i kommunal verksamhet

3.                         Översikt av Low-code plattformar

4.                         Exempel från omvärlden

5.                         Arbetssätt och hur man kommer igång

6.                         Frågor och diskussion

Seminariet kommer att ledas av Niklas Häggström och Kasem Chahrour från företaget Lowcodi.se och det kommer att vara möjligt att ställa frågor och delta i en diskussion efter presentationen.

Niklas Häggström

Arbetar som koncernarkitekt och specialist inom integration och utveckling med hjälp av Low-code. Niklas har över 25 års erfarenhet av digitalisering och har i sin konsultroll hjälpt många olika privata och offentliga verksamheter att utveckla sin verksamhet med hjälp av IT. Bl.a. har Niklas varit en av de centrala personerna i skapandet och samordningen av Arkitekturgemenskapen för Kommuner och Regioner genom sitt arbete hos Inera.

Kasem Chahrour

Är en erfaren ledare och digitaliseringsexpert med över 20 års erfarenhet från bl.a. IKEA, Capgemini och ICA. Kasem hjälper organisationer att identifiera och realisera verksamhetsnytta med hjälp av Low-code och implementera arbetssätt som gör att digitaliseringen kan göras snabbt och effektivt. Han kombinerar gärna sina djupa kunskaper inom data och analys med Low-code för att säkerställa att information kan användas som den strategiska resurs den förtjänar att vara.

Organized by

Föreningen Sambruk
Thomas Wennersten

Registration
Lowcode